December 24, 2014 - No Comments!

Dag 2014, Dag Studio Bitterzoet

Het nieuwe jaar is begonnen! Voor velen is dit het moment om met van alles te gaan stoppen en met frisse moed aan iets nieuws te gaan beginnen. En dat geldt ook voor mij. Na 3 toffe jaren gewerkt te hebben onder de naam Studio Bitterzoet pas ik vanaf 2015 mijn bedrijf aan. Met een passende identiteit en een nieuwe naam.

Waarom? Toen ik Studio Bitterzoet begon wist ik nog niet goed wat ik eigenlijk wou gaan doen. Aan de ene kant wou ik mij richten op offline en drukwerk opdrachten en aan de andere kant moest het een inspiratieblog zijn voor iedereen, en ohja ik wou er ook mijn eigen projecten  onder kunnen brengen. Maar in de loop van de tijd veranderde mijn focus steeds meer naar online en begon ik mij meer te interesseren in merkidentiteit. Ook merkte ik dat de aard van de opdrachten en de manier waarop ik met klanten samenwerkte veranderde en een hele eigen vorm aan begon te nemen. Het contact met klanten werd persoonlijk en betrokken en kleine eenmalige opdrachten werden langlopende samenwerkingen.

Kort gezegd alles werd leuk en beter voor klanten en mijzelf. Maar in deze nieuwe manier van werken en nieuwe projecten ga ik voor de 'practice what you preach' gedachte en gooi alles op de schop. Ik begin met een nieuwe frisse identiteit die past bij alles wat ik nu doe, heb gedaan en vooral wil gaan doen.

Vanaf nu werk ik onder de naam RUNIA. Ik richt mij op het creëren van merken door het ontwikkelen van visuele identiteiten en het ontwerpen van producten (web en app). Met de combinatie van merk- en productontwikkeling kan ik totaalconcepten maken die zowel visueel als in gebruikerservaring kloppen en elkaar versterken. Benieuwd hoe dat er uit ziet? Check mijn nieuwe website!

Vond je het tof laat het dan weten en voor nu wil ik jullie allemaal vet bedanken voor het  jaar 2014 en wens ik ieder een te gek 2015.

Published by: Martijn Runia in Journal

Leave a Reply