August 20, 2017 - No Comments!

Nieuwe avonturen in Melbourne!

Vanuit een zoektocht naar inspiratie, creativiteit, nieuwe ontmoetingen en met de wens om nieuwe dingen te leren vertrekken wij eind september naar Melbourne, Australië. Na mijn ervaring als Digital Nomad 2 jaar geleden is het tijd voor een nieuw avontuur!

Een van mijn doelen tijdens mijn vorige grote reis (lees hier alle blogs) was om locatie onafhankelijk te werken; geen kantoor en vaste werktijden maar een laptop en (een beetje) internet. Deze ervaring deed me inzien dat het heel goed mogelijk is om reizen en werken te combineren.

Tijdens mijn reis toen heb ik veel levendige, grote steden aangedaan en aldaar geprobeerd andere designers, creatieven en ondernemers te ontmoeten. Deze ervaringen maakten me alleen maar nieuwsgieriger; wat als ik me langer op 1 plek vestig en een nieuw leven probeer op te bouwen?

Na 2 jaar met deze vraag rondgelopen te hebben hebben we de knoop doorgehakt; Annemarijn en ik vertrekken 23 september naar Australië, Melbourne om precies te zijn! De 5 miljoen inwoners tellende Australische stad lijkt perfect voor ons: veel creativiteit, innovativiteit en cultuur. Daarbij zijn er veel inspirerende designstudio’s en reclamebureau’s gevestigd.

We gaan niet direct naar Melbourne toe maar nemen een omweg van ongeveer 3 maanden om daar te geraken. Na 2 weken Perth vliegen we naar Cairns om daar een camper te kopen. Deze camper zal voor de daaropvolgende 2 a 3 maanden onze woning/kantoor zijn tot we  aankomen in Melbourne. Het plan is om in Melbourne een woning te zoeken en van daaruit te gaan werken. Vanuit Melbourne zal ik RUNIA doorzetten, maar daarnaast zal ik op zoek gaan naar een tijdelijke job bij een Australische designstudio/reclamebureau.

Christiaan blijft hier in Nederland actief en zal het bedrijf in Nederland voortzetten; hij blijft bereikbaar voor iedereen. Belangrijk om te weten is dat wij vanaf september alleen maar bereikbaar zijn via  050 211 29 62

Ik zal jullie tijdens onze reis af en toe op de hoogte houden van onze avonturen!

Cheers!

Martijn

Published by: Martijn Runia in Digital Nomad, Journal

Leave a Reply