February 7, 2017 - 2 comments

Welkom Christiaan

Vanaf 1 februari is het officieel; Christiaan gaat RUNIA versterken!

Christiaan begon als stagiaire ontwerper maar draait nu 3 dagen per week mee. Hij gaat zich voornamelijk bezig houden met het ontwerpen van huisstijlen en communicatiemiddelen. Een kort interview met Christiaan om hem beter te leren kennen.

Wie ben je?
Hallo! Ik ben dus Christiaan, begin februari ben ik gestart met werken voor RUNIA. Mogelijk heb je mij al eens in The Big Building zien zitten het afgelopen halfjaar (toen als stagiair). Maar nu ben ik er dus voor het eggie.

Wat heb je gestudeerd?
Ik volg nu nog de opleiding Communicatie Multimedia Design aan de NHL maar schuif mijn scriptie een half jaar op om bij RUNIA te kunnen werken. Eind 2017 verwacht ik te starten met mijn afstudeerproject.

Waar ga je de komende tijd aan werken?
De komende tijd zal ik mij bij RUNIA voornamelijk bezig houden met de “klassieke” grafische opdrachten. Ik heb een grote passie voor print en drukwerk en vindt het super tof om iets tastbaars te creëren. Daarnaast teken ik graag en hoop ik een aantal illustraties te kunnen maken voor verschillende projecten.

Kunnen we online zien wat je hebt gemaakt?
Jazeker! Kijk maar eens op behance.net/christiaanvdgoot hier vind je een kleine selectie van mijn creatieve uitspattingen.

Ik kijk enorm uit naar de komende periode en hoop jullie eens tegen te komen in The Big Building bij RUNIA Design & Branding!

Published by: Martijn Runia in Journal

Comments

Leave a Reply