May 10, 2013 - No Comments!

Lokal Groningen is online

Ik heb heugelijk nieuws. Mijn nieuwe project Lokal Groningen, is vanaf nu officieel online. Met een groep van vijf creatievelingen duiken wij diep in de kern van Groningen en gaan we op zoek naar de mensen die de stad laten bewegen. Groningen is een bruisende en ondernemende stad die vol zit met inspirerende ondernemers en initiatieven die de stad maken tot hoe wij hem kennen. Van ambachtelijke zaakjes en culturele initiatieven tot gewiekste internetbedrijven en grensverleggende, wetenschappelijke ontdekkingen. Maar wie zijn nou die mensen die zich 24 uur per dag en 7 dagen per week inzetten om hun onderneming te runnen? Waar komt hun gedrevenheid vandaan en hoe krijgen ze het voor elkaar om er ook nog van te leven? Dit zijn vragen waar ik vaak mee speel en die ik met jullie wil delen.

Lokal is een eigentijds online video- en fotomagazine dat je kennis laat maken met gedreven Groningse ondernemers. Iedere maand delen we sfeervolle video's, mooie fotoreportages en onthullende interviews waarin we gepassioneerde en lokale ondernemers in de spotlight zetten en jou voorzien van je portie inspiratie.

We zijn ook op Facebook te vinden, dus volg ons daar als je deze inspirerende mensen wilt leren kennen.

Onze eerste Lokal is Gerben Engelkes, eigenaar en top-barista van koffiezaak Black & Bloom aan de Oude Kijk in 't Jatstraat.

Published by: Martijn Runia in Journal, Work

Leave a Reply