April 17, 2013 - No Comments!

Te gast bij Radio Odrie

Elke vrijdag nodigt de regionale zender: oDrie, bands en muzikanten uit om daarmee in gesprek te gaan. Vrijdag 12 april was ik een uur lang te gast om te vertellen over vormgeving en concepting binnen de muziek. In het interview behandelen we mijn werkzaamheden binnen JoppopDox Records en Soep op Zondag en waar mijn liefde voor het vak is ontstaan. Verder in het interview behandelen we uitgebreid projecten als Snoet & Smoel en Ashtraynutz en krijg ik alle ruimte om mijn visie op artwork en design toe te lichten.

De tweede helft van het interview besteed ik aan een Sklero. Mijn band, die ik vanaf het begin geholpen heb met opzetten en waarvoor ik nu het management en de art directie doe. Tijdens het interview zullen er 2 tracks gedraaid worden. Verder komt er muziek voorbij van Ashtraynutz, Snoet & Smoel, James Blake en Michael Kiwanuka.

Published by: Martijn Runia in Journal

Leave a Reply