October 1, 2014 - No Comments!

Wat is Wedo?

Het zal niet lang meer duren tot de langverwachte eerste beta van de Wedo applicatie gelanceerd zal worden. Wedo is een app voor de iPhone die het creëren en organiseren van evenementen met je vrienden makkelijker maakt. Daarnaast wordt het ontdekken van toffe evenementen veel leuker, met Wedo ontdek je namelijk precies wat jouw vrienden graag zouden willen doen en schuif je met een paar klikken op de knop gewoon aan!

Met Wedo heb je inzicht in de wensen van je vrienden en ontdek je vele nieuwe activiteiten. Ook van vrienden die je misschien wat minder vaak ziet of spreekt of waarvan je denkt dat ze andere interesses hebben dan jij. In plaats van te tonen wat voor tofs je aan het doen bent via Facebook of Instagram vertel je juist wat je plannen zijn en geef je iedereen of een select groepje vrienden de kans hierbij aanwezig te zijn.

Wat voor evenement je ook wilt gaan ondernemen, het kan gemakkelijk met Wedo. In vier simpele stappen creëer je een event en deel je dit event met je vrienden. Je hoeft niet bang te zijn dat iedereen je event ziet want wij geloven dat een event of activiteit laagdrempelig moet zijn. Dit is de reden dat je je event kan delen met bepaalde vrienden. Op deze manier houd jij de controle over met wie je gaat.

Speelt je favoriete band in de buurt, wil je naar een interessante lezing of heb je gewoon zin om komende woensdag te bowlen, maar heb je geen zin om uit te zoeken wie van je vrienden kan of zin heeft? Maak dan een Wedo-event aan en regel alles met een paar drukken op de knop.

1. Vertel wat je wilt doen

Geef een omschrijving van wat je wilt gaan doen en maak je event af met een passende foto en website.

2. Prik een datum

Prik een datum door aan te geven wanneer het event plaatsvindt.

3. Kies een locatie

Typ de naam van de locatie en plaats en wij tonen deze voor je op de kaart. Zo weet iedereen waar ze moeten zijn.

4. Kies je vrienden (verwacht)

Wil je de activiteit niet met iedereen maar met een selecte groep delen? Kies je vrienden dan uit en stuur ze een uitnodiging. Je genodigde vrienden krijgen een notificatie en alleen zij zien je event in hun tijdlijn.

5. Chat (verwacht)

Als het event eenmaal aangemaakt is start je direct een groepschat waarin je de fijne details kan bespreken.

Lijkt het je leuk om als één van de eerste Wedo te gaan testen? Meld je dan aan voor de Beta en ontvang zeer binnenkort de app op je telefoon.

Ik meld mij aan voor de beta en ontvang Wedo op mijn iPhone

Published by: Martijn Runia in Journal

Leave a Reply