April 23, 2015 - 7 comments

Welkom in mijn nieuwe kantoor in Thailand!

Na een maand gereisd te hebben door Nepal en India ben ik aangekomen in Lamphun, net onder Chiang Mai in Thailand. De afgelopen maand was fantastisch. In de eerste weken heb ik een trekking gedaan door de Himalayas van Nepal. Wandelen door de bergen en het landschap elke dag zien veranderen. Van zon overgoten rijstvelden tot spitse bergen met eeuwige sneeuw en van diepe kliffen tot naaldboombossen. Van dorpje naar dorpje vervolgende onze tocht om bij mensen thuis en kleine guesthouses te blijven slapen.


(Jong, Nepal)

Na Nepal vervolgden we de reis naar India. Aangekomen op het eerste treinstation in India zijn de verschillen met het ontspannen Nepal goed zichtbaar. Overal lopen en liggen mensen, de straten zijn voller en viezer. Maar aangekomen in Varanasi, voor de hindoes de heilige stad, begint de schoonheid van India de eerste kennismaking te verdringen. Wat een eigen cultuur, de mensen, het eten, de nauwe straatjes, de gebouwen en de heerlijke temperatuur maken van Varanasi de ontmoeting met India die voor altijd bij blijft. De reis door India ging langs de Taj Mahal en Jaipur verder naar het noorden. Naar Rishikesh, de Yoga stad van de wereld en de plek waar The Beatles 40 jaar geleden hebben gezeten en veel van hun belangrijkste werk hebben gemaakt.

taj(Taj Mahal, Agra, India)

Maar naast al het mooie reizen moet er ook gewerkt worden. In de eerste maand ben ik bezig geweest met het afronden van lopende projecten en omdat er in veel guesthouses WiFi is ging dat goed. Voor mijn vertrek ben ik gestart met de branding en webdesign van STARK Learning, een bedrijf dat zich specialiseert in het ontwikkelen van online leermogelijkheden. De branding en het design zijn afgerond en de website wordt op dit moment gebouwd en binnenkort opgeleverd. Van afstand volg ik de ontwikkeling en kan ik de site doortesten. Een ander project is het design voor Sound Supply. Voor mijn reis ronde ik al de branding af en houd ik toezicht op de ontwikkeling van de website.

starksoundlogo(Logo STARK Learning en Sound Supply. Binnenkort meer)

Een spannend project was het voorbereiden van de Wedo presentatie die 23 april gegeven gaat worden. Omdat ik er zelf niet kan zijn neemt Johannes dit op zich maar de voorbereidingen op afstand gingen prima. Met Skype, Google Docs en Email is het net alsof je naast elkaar zit en aan hetzelfde werkt. De avond zelf zal ik aanwezig zijn voor vragen via Skype.

De komende maand ga ik beginnen met nieuw werk. Zo werk ik aan de nieuwe site voor het bekende marketingbureau N8W8, ga ik starten met de nieuwe branding voor Senanga en rond ik het design van Wonder Media Group af. Ik ben deze opdrachtgevers dankbaar voor het vertrouwen en het aandurven om op deze manier samen te werken.

Groeten vanuit Thailand!
Martijn

Published by: Martijn Runia in Digital Nomad, Journal

Comments

Tim Dekens
April 23, 2015 at 10:29 am

Gast! Wat ziet dat er goed uit, goeie foto’s ook! Nice logo, jaloersheid slaat toe!

    Martijn Runia
    April 23, 2015 at 11:06 am

    Ha Tim, ja deze plek is echt fantastisch. Ik heb hier alles wat je nodig hebt in een kantoor en nog veel meer. Thanks voor de logo’s. Uitleg komt snel want het logo van Sound Supply heeft een mooi verhaal. Daarbij heb ik de audiogolven verwerkt in het logo. Snel meer!

Cesar Eisma
April 23, 2015 at 12:37 pm

Fantastisch Martijn! Props!

Niels Goedvolk
April 23, 2015 at 12:55 pm

Geweldig Martijn, mooi om te lezen!

Ron
April 24, 2015 at 2:28 pm

Hey Martijn,

Wat gaaf dat je op deze manier “business and pleasure” zo mooi kunt combineren. De plekken die je hebt bezocht klinken heel bijzonder en heb je mooi omschreven. Je kunt tekstschrijven ook wel aan je diensten toevoegen :-).

Groeten vanuit het koude/warme/zonnige en tegelijkertijd regenachtige Nederland.

Ron

Leave a Reply