September 21, 2015 - 2 comments

Actie voor Nepal

"Giro 555 helpt 200.00 slachtoffers van aardbevingen Nepal"
NU.nl

Afgelopen april werd Nepal opgeschrokken door een reeks zware aardbevingen die grote delen van het land volledig in puin legden. In de weken voor de aardbeving bezocht ik Nepal. Ik maakte er prachtige trektochten, ontmoette nieuwe mensen en overnachtte in kleine dorpjes in de Himalaya. Ik werd er vriendelijk onthaald en had er een schitterende tijd.. En dan opeens wordt datzelfde land opgeschrokken door een reeks aardbevingen waarvan één met een kracht van 7,8 op de schaal van Richter.

De tempels uit mijn foto's bestaan niet meer en mensen die ik heb ontmoet zijn misschien bedolven onder het puin. Dit is de reden dat ik de actie '7,8% voor Nepal' op heb gezet, lees meer. Hierbij doneer ik 7,8% van de inkomsten van nieuw werk tijdens mijn reis aan de slachtoffers in Nepal. Na 5 maanden kan ik de balans opmaken en bekend maken dat de actie €537,43 heeft opgehaald! Dit bedrag is inmiddels overgemaakt aan Giro 555.

Mijn dank gaat uit naar de volgende bedrijven Snagtracker, 1850 Nummerinformatie / Remotion BV en Wonder Media Group, die mij gesteund hebben in deze actie. En de vele vrienden en familie die de actie verspreiden. Dank jullie wel!

Published by: Martijn Runia in Digital Nomad, Journal

Comments

Roos
November 30, 2015 at 9:25 pm

Wat een indrukwekkende actie.. Prachtig!

Leave a Reply