May 4, 2015 - 1 comment.

Ik doneer 7.8% van mijn inkomsten aan Nepal, help mee!

*UPDATE: €537,43 is er opgehaald met de actie, lees meer!

“Dodental aardbeving Nepal passeert de 7000"
NRC Next

De aardbeving in Nepal heeft heel veel schade aangericht, veel meer schade dan ik in eerste instantie had gedacht. Met een kracht van 7.8 op de Schaal van Richter is dit de zwaarste aardbeving sinds 80 jaar. Volgens NRC Next staat de teller op meer dan 7000 doden maar men verwacht dat dit op zal lopen tot zeker 10.000!

Vorige maand was ik in Nepal, precies in het gebied dat het hardst getroffen is. Ik heb geluk gehad maar voor veel, heel veel mensen is deze aardbeving de gruwelijke realiteit van elke dag. Omdat ik volop heb mogen genieten van Nepal, de mensen en de omgeving wil ik graag iets terug doen voor deze mensen en het land.

Daarom doneer ik 7.8% van mijn inkomsten tijdens mijn reis op Giro 555 van de Samenwerkende Hulporganisaties. Behoefte aan een nieuw logo, een huisstijl of een creatief concept? Dan is dit het moment om iets goeds te doen! Wil jij ook een steentje bijdragen en Nepal helpen, steun mij dan in deze actie. Dankjewel!

Published by: Martijn Runia in Digital Nomad, Journal

Comments

Leave a Reply